Alla inlägg den 24 april 2008

Av alexandra - 24 april 2008 21:52

du tror du är så jävla smart, tänker rent och klart. Men det finns inget med dig som är underbart. Kan inte alls förstå hur jag kunde gå på ditt jävla prat om att jag va speciell och så.


gumman, jag vet att du har det svårt just nu med en massa olika saker, men jag vill att du ska veta att jag finns här för dig & jag ställer upp när du behöver mig! när allt känns tungt så prata med mig, jag lovar att lyssna.

du är värd det allra bästa på denna jord! människorna som behandlar dig illa hoppas jag ruttnar i helvetet.

jag hoppas verkligen att vi alltid kommer att vara vänner. en dag utan dig är helt enkelt inte en dag. jag älskar dig för den du är, helt underbar :)  

kan ni fatta vilken jävla underbar kompis jag har ? ronjahelsing :) <3

det här skrev hon i sin blogg, å jag vet inte riktigt hur jag ska kunna toppa det . herregud, jag började seriöst att grina. glädjetårar. jag har precis fattat att alla har inte stuckit. jag har inte riktigt varit mig själv på sistone. allt har bara gått nerför. men det verkar vara påväg upp igen. det kommer nog ta ett tag, men jag har ju ronja, å alla andra.


ronja, jag  vet fan inte hur jag ska kunna toppa det. du är så jävla underbar. jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan dig. jag har insett nu, att alla inte har stuckit. men du har rätt, jag har det svårt nu, men med dig kan jag tillåta mig själv att skratta, le, och glömma allt skit, för bara en sekund. men det är värt det. med dig kan jag vara mig själv. har inte kunnat det på ett jävla bra tag. men du..jag vet helt enkelt inte hur jag ska kunna toppa det. du är du, helt enkelt. och jag älskar dig för det. jag älskar dig för att du är du, precis som du är. " du vet vem du är, var aldrig ngn annan "   åh, herregud, runkis, jag grinar när jag skriver det här till dig. :') du gör mig verkligen lycklig. du vet att du kan komma till mig med dina problem. dag som natt. sommar som vinter. gammal som ung. anytime, baby.


Tomas, förlåt mig, jag har varit en jävla idiot, den sista tiden. men du vet seriöst inte hur jävla mkt skit jag har haft det. men det är ingen ursäkt för hur jag har behandlat dig. jag hoppas du, en dag, kan förlåta mig ? vad ska jag göra för att allt ska bli bra igen ? du vet att jag alltid kommer att älska dig. vad som än händer. <3


issa, jag har inte varit, direkt, rättvis mot dig heller. jag vet inte vad jag ska göra för att få allt bra igen :' ( . seriöst, jag ångrar allt jag sagt och gjort mot dig, och önskar att du ska kunna förlåta mig ngn dag. om jag hade kunnat göra allt ogjort så hade jag det. lätt! men jag har ingen tidsmaskin. men jag hoppas att du en dag kan och vill förlåta mig. du var min bästa vän, och jag vill inget hellre än att ha det tillbaka. jag vill ha dig tillbaka. jag älskar dig, för den personen du är. föralltid <3


idag, har jag inte gjort så jävla mkt, skolan. var på frissan å valde färg också :) wiie! den 6/5 blire färgning av underhår. följa med ? ja, ni vet vart ja finns. ni som känner mig, det är ju bara för er att ringa :D å ni andra, whatever! imorron äre skola :/ hatar skiten, men jag behöver det. behöver bli klar, så jag slipper iv nästa år . ! pallar inte med skiten längre. kanske ska börjar prata med kuratorn å grejjer ? haha^^ ja vi får väl se hure blir med den saken x)

/A


Presentation

Omröstning

Läser du min blogg regelbundet ?
 Ja, varje dag.
 1-3 ggr i veckan.
 1-3 ggr i månaden.
 Nej, nästan aldrig.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards