Alla inlägg under april 2008

Av alexandra - 22 april 2008 22:44

ibland är ett farväl inte för evigt, även om du har gett dig av


men fett jävla härligt väder ute eller ?  men dra åt helvete, vad skönt det är å vara ute på dagarna, med en massa småbarn spingandes runt bena på en. fyfan, vilket härligt liv jag lever.

OR NOT! eller jo, nej, eller jag vet inte. men allt verkar bara gå åt helvete just nu. trodde allt skulle börja gå min väg nu, men NEJDÅ! ingen fara, hultan, inget är som du vill nu. men vet ni vad, fuckers ? jag klarar mig utan er! visst, ni tog en STOR jävla plats i mitt hjärta, men det fylls igen, men dom som står kvar! dom trofasta, dom som aldrig sviker. jorå, det finns dom kvar.

issa, jag trodde du skulle vara en av dom som stog kvar ? men det verkar faktiskt inte så. du sa en gång, för ett tag sen, att du skulle komma tillbaka ?! vad var det för jävla skitsnack ? äre bara på sommaren jag duger ? eller bara sommaren 07 ? jag har typ sett dig 2 ggr sen i januari. men det är klart, det var ju vinter då, satt. vet du vad ? jag satt å pratade med tomas förut om att ingen skulle märka om jag försvann en dag, och jag har kommit fram till att DU är en av dom som INTE skulle märka det. hur känns det ? nöjd ? jag duger kanske bara för sovplats ? på sommaren ? men, whatever. pallar nog inte bry mig så jävla mkt. men en sak ska du veta, jag älskar dig, å jag kommer alltid att göra det. bye!


ronja, mitt mongo. du är en av dom som står kvar. du är nog den bästa av alla. vet du, att det gick nästan en timme innan vi slutade prata förut. å det gick väldigt fort. vet du varför ? för jag har alltid kul med dig. jag älskar dig bruden <3 för alltid.


har inte så mkt mer att berätta just nu .

/A


Av alexandra - 21 april 2008 21:55

i'll cross the dessert to be where you are


Helgen :)


Fredag: Skolan :/ sen hem, packa kläder, å käka, sen bar det av till stan. där fick jag stå å vänta ett tag, men sen kom syster å jonas å hämta mig :)

gjorde väl inte så mkt mer den dagen.

Lördag: For vi in till birsta en stund, jag, syster, jonas å sandra. sen åkte vi hem. vad jag kommer ihåg, iaf. gjorde väl inte sååå mkt mer .

Söndag:  var barnvakt, heeeela dagen. har en massa filmer å bilder på det. men jag orkar inte he över dom från telefonen idag, tar det imorron eller ngt. sen for vi hem, å sov.

Måndag: praktik idag :) lika härligt att träffa mina dagisbarn igen :D somnade även, efter att alla gått å lagt sig. var bara 2 st vakna, å då somnade jag xD haha^^ men det är sånt som händer. har vare så jävla trött idag :/ menmen, inte gjort så mkt mer. fick snus av älsk förut <3 sen gick jag hem å duscha å käkade å grejjer, sen gick jag tillbaka till han igen :D du är så jävla fucking underbar, hjärtat. sen nu sitter jag här :) har nyss snackat med farskis i telefonen :) <3 å nu planerar jag att gå till sängs :) soooooooova. så jävla underbart. undrar vem som kom på idén att man måste sova x) en jävla smart kille/tjej iaf. :)

byebye bitches

/A

Av alexandra - 17 april 2008 22:34

it's my life, it's now or never. i aint gonna live forever


GRATTIS ISABELLE, 18 ÅR IDAG :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


denna jävla pollenallergi! :@ jag blir så jävla satans förbannad. kunde knappt koncentrera mig på skolan idag :/ USCH å FY å BLÄ för pollen! ja, har som sagt vare på skolan idag. inte allt för trevligt, men som tur var så var ju både runkis, å bina där! <3 wiiie! ^^  sen drog man till apoteket efter skolan å köpte jävla allerginässpray. sen tog man bussen till kvissle å mötte mami, å då var jag ju tvungen att gå på apoteket åt henne ;/ sen typ storhandla vi. en jävla massa tunga kassar vart det. jobbigtjobbigt. träffade malla på bussen hem. <3 å den jäveln skulle ju komma bort så vi skulle ut å gå, men nejnej, inte ngn malin som kom eller ?!


ska nog till syster imorron :) alltid lika trevligt <3 å då läre ju inte bli ngn blogg på hela helgen. men vi får väl se.


jag älskar dig.

byebye bitches

/A

Av alexandra - 16 april 2008 22:36

jag vet att jag inte vart så glad för jag inte sa det som det var


har kommit fram till att jag inte är sjuk, det är den där jävla skitpollen som gör så att jag mår såhär jävla pissdåligt! näsan rinner, ögonen rinner, halsen klias. allt är fanimej fel! men jag har fan inte tid att stanna hemma heller, så det blire inget av.


idag, onsdag. inte gjort så jävla mkt. jobbat. men jag sov ju över imorse, vaknade 5 min efter att jag hade börjat. =/ menmen, ringde å sa att jag sovit över, satt det löste sig till slut. gick ner på ica å köpte halstabletter innan jag åkte också, satt, då vart det mkt bättre i halsen sen. träffade en jobbarkompis på bussen också. eller " jobbarkompis " kanske inte är rätt ord, men kollega då. då satt ju vi å prata så vi glömde bort å plinga, så det vart ju en liten promenix till jobbet idag :) men det var ju så jävla härligt väder ute  idag så det var ju skönt. sen efter jobbet for jag in till stan å mötte syster å gick på lite affärer. sen for vi till birsta å hämtade min telefon, som har vare på lagning. sen for vi hem. så nu sitter jag här, förkyld av den där jävla pollen, så det bara skriker om det. ska nog köpa en jävla allerginässpray imorron, efter skolan, tror jag. pallar inte denna jävla snuva längre.


haha, men nu pallar jag inte skriva mer . byebye bitches

/A

Av alexandra - 15 april 2008 23:07

you gonna miss me when i'm gone


idag har det nog vare den stressigaste dagen i mitt liv. mamma ringer alltid å väcker mig på morronen, precis som idag. men idag var problemet bara att jag inte vaknade. hon hade ringt 22 ggr. sen vaknade jag när carro ringde, 07.22 då vart jag jäligt stressad, eftersom att bussen gick 07.40 så när malin kom, då stog jag fortfarande i pyjamas. så hon fick plocka fram kläderåt mig å shiet, medans jag borstade tänderna å fixade håret å shiet. sen bar det av till skolan. kom försent, för carro missade bussen från bommen så hon fick ta nästa. sen for vi till stan, å tog bussen till kvissle. eller jag gjorde det. hon for till bommen, till praktiken. jag skulle till tandläkaren. och som vanligt så hade jag inga hål x) har inte haft ett hål i hela mitt liv. YÄY^^ sen for jag till praktiken å efter det åkte jag till carina, för hon skulle ha skivan å kabeln till min kamera, som hon lånat. sen for jag på ica å handlade lite. sen for jag hem. senare på kvällen så var jag med tomas <3 :) alltid lika trevlans. bara skratt hela tiden :D sen hoppade jag in i duschen :D fett jävla skönt. nu sitter jag här å skriver blogg å äter glass. sen blire nog sova. är fett jävla trött.

imorron blire praktiken, sen ska jag möta syster i birsta, för jag ska hämta min telefon. :) ÄNTLIGEN! :D sen ska syster med mig hem, så då får jag skjuss :D sm blire nog lite plugg tror jag, om jag orkar . men nu har jag inte så mkt mer att berätta om min dag ;/

byebye, bitches.

/A 

Av alexandra - 14 april 2008 18:52

varje vecka är det helg, ta in en shot, var god å svälj


Fredag: skitskolan. jävla ronja, som inte kom vettu. fett arg jag blev! :@ men jag älskar dig lika mkt för det gumman <3 :)

Efter det kom syrrans kille å hämta mig i stan. Sen åkte vi till Ica Maxi å handla lite. Sen vart det arken, där han köpte 20 fiskar till sitt akvarium. Nu har han väl typ 80-90 fiskar där, eller vad fan det var. ^^, sen bar det av hem till syster. Och då hade vi glömt köpa mjölk å smör å sånt shiet, så då bar det av till ica i sörberge igen då. x)  sen for vi hem å gjorde mat. kroketter å korv. mumma!  sen spelade vi lite dott. jag förlorade , som vanligt! sen kommer jag fan inte ihåg nå mer vi gjorde.


Lördag: Sov typ till halv 12. då käkade vi frukost. å sen typ spelade vi lite tvspel. som vanligt, så förlorade jag xD fan, vad jag är värdelös alltså . men inte mer värdelös än du, din lilla jävla fitta! sen åkte vi å handla lite. typ godis å sånt shiet. sen spelade vi lite till. sen tittade vi på körslaget. :) även att agnes åkt ut :/ OMG, sverige. LÄR ER RÖSTA, FFS!  sen kom sandra dit, ( syster bästa kompis ) då spelade vi lite dott, sen åkte vi ut en sväng, till stan å checkade läget lite. sen åkte vi hem å jag kommer inte ihåg vad vi gjorde då. men jag vet att jag hade fett jävla mkt problem med att somna, så jag låg å funderade lite. jag låg å tryckte naglarna i läppen för å se hur mkt jag kunde trycka innan det gjorde ont. fan, jag kommer inte kunna ta hål i läppen :s men wtf, glöm smärtan å tryck bara för guds skull. å då blire ingen snus på 2 veckor, och jag ska klara det. så jag får köpa en jävla massa tuggummipåsar å tugga tuggummi ist xp . haha^^ sen ska jag ju färga underhåret också, men jag tänkte att jag kanske skulle göra lite slingor också, men när jag såg det framför mig, så såg det förjävligt ut, så det blire inget av. sen somnade jag.


Söndag: vaknade väldigt tidigt, kommer inte ihåg vad klockan var, men iaf, så käkade vi frukost. sen spelade vi lite dott. sen lite tvspel, å senare på kvällen så for vi till jonas mamma, med några papper, å sen åkte vi hem å tittade på   "  The 40 year old virgin "           


sen la vi oss å sov. sen i morse så vart det att kliva upp tidigt, för att ta bussen 06.40 från fagervik till stan. sen 07.45 från stan till praktiken! å när jag kom till praktiken å satt å käka frukost, så kommer ecke dit ( ! ) jag hade helt glömt bort att han skulle vara där! men det gick ju bra. sen vart ett av mina dagisbarn klängig å skulle sitta knät hela tiden. men det kom vi ju fram till att han var sjuk. lite väl sent, menmen, det är svårt att veta med små barn.

fan, jag ville ju vara med dig idag, hjärtat. :/ nu måste jag vänta ända tills imorron :( men om man väntar på ngt gott, väntar man aldrig för länge. ;)


i miss my baby. i miss her baby. i miss her brother. i miss everybody. i can't believe it myself. he didn't meen so much to me, but I miss him ? :/ i don't love him, i don't like him, but i miss him .


t,A . du är den enda för mig. allt har gått bra hittills, nu äre bara din tur. precis allt har gått bra! the ucking trial, skolan, ALLT!  nu äre bara du kvar. kan/vill du göra mitt liv bättre ? allt du behöver göra är att ge mig rätt svar!tänk på alla jävla chanser du har fått av mig.  tror det är dags för dig att ge en tillbaka. omg, en chans, att bevisa för dig att jag har rätt, det är allt jag ber om . jag älskar dig, honey! <3


menmen, byebye, bitches

/A

Av alexandra - 10 april 2008 22:40

jag kan va varm, jag kan va kall, jag kan va allt du vill ha, hur svårt kan det va ?


asså, seriöst. vettefan vad det är med alla längre :s . i skolan, då snackar alla om en jävla massa droger å shit, å jag fattar ingenting. ni tänker säkert nu bah : "men åhh, kom på nå bättre"   men allvarligt, alla gör det . ska jag behöva börja knarka för att jag ska fatta ngt eller? glöm det. då sitter jag hellre där tyst å låtsas som om jag inte finns, det verkar ju funka för alla andra ? :o jag förstår inte vad det är med folk som knarkar. herregud, tänk bara på alla som dör av knarket. tänk på alla som tar en överdos, EN gång, bara det kan vara slutet, å ni skämtar om droger. men asså, hallå ?! äre bara jag som är knäpp som tänker såhär ? eller är det alla andra som är knäppa å skämtar om det ? jag har fan ingen aning. jag hatar knark, jag hatar droger. jag hatar allt! det är för mkt nu. min mammas kusin knarkade ihjäl sig. det ligger ganska mkt missbruk i min släkt. och sen äre vissa idioter som tror att jag knarkar ? men hallå ?! nu äre inte jag som är knäpp längre. tänk lite med hjärnhelvetet innan du öppnar käftjäveln din!

fan, asså, mitt jävla tålamod börjar ta slut. snart brinner det för mig. jag är så jävla förbannad hela dagarna, men inte fan äre ngn som märker ngt ? eller säger ni bara inget ? tror ni verkligen jag är glad, jämt ? men det är väl jag som har ett bra pokerfejs ?

jag älskar alla kompisar, dom som är kvar. dom som hör av sig. dom som bryr sig. jag skulle aldrig klara mig utan er. jag nämner inga namn, orkar inte, det är för många. men ni vet ju vilka ni är, eller hur ?

en jag aldrig skulle klara mig utan, är du, älskling. utan dig hade jag inte suttit här idag. du är den vackraste ängeln på jorden. det är bara en tidsfråga innan gud tar dig ifrån mig också.


Kickelina, jag tänker på dig. Every day. You are always on my mind. Det kan inte finnas nån Gud. Finns Han, så måste Han bo granne med " The Devil, himself " . Du var ju så vacker, gumman. Jag kan inte låta bli att drömma mig bort till dig; vid pärleporten du står. du tar min hand, och du ler, gumman, du ler. mot mig. jag säger: - Kickelina, ta mig till dig nu.

Vet du vad du svarar ?

- Det kommer en tid för dig med, men inte just nu. Du har ditt liv.

Men älskling, mitt liv, är så jävla trassligt, jag vet inte om man ens kan kalla det för liv. jag kan inte hålla tillbaka tårarna längre. jag trodde det skulle bli bättre om jag fick skriva lite, men det vart bara värre.

Vet du, gumman ? Jag såg dig för ett tag sen. Tror det var i fredags. Jag var i birsta. du stog på parkeringen, vid elgiganten, och du log. jag märker att du är lycklig, det är bra. jag hoppas du har det bra. jag saknar dig. om inte mitt, s.k, liv trasslar upp sig snart, så det mesta blir bra, så ses vi snarare än du tror. Jag älskar dig gumman. <3 vila i frid.


asså, seriöst. kan inte stoppa tårarna. att inte en jävel förstår ? det fattar inte jag. allt jag hör, varje dag ; " åh, gumman, om du vill prata, så finns jag här. "  jaha ? och det betyder ? jo, klart det betyder som det står, men asså ? hur mkt av det är sant ? hur många talar sanning ? jag vet faktiskt inte. men det märks väl, snart !

my God, jag önskar att jag hade ngt kul att berätta. visserligen har jag det, men vill inte att vissa personer ska läsa det. så dom som vill veta, får ringa eller sms, eller ngt . adda msn kanske ? aja, ska försöka sova nu, ska upp tidigt imorron. byebye, bitches

/A

Av alexandra - 9 april 2008 21:38

jag kommer förfölja dig, tills du blir min


jobbat idag :) trevlans. sista dagen på denna veckan. sen blire skola för hela slanten :/ men det är ju fun to träffa alla igen. vare borta sen i fredags ffs! imorron, när jag kommer hem från skolan, så ska mami möta mig på kvissle, för vi ska hämta mitt leg. :) wiiie! ÄNTLIGEN, säger bara jag.


WIIIIE. I SLUTET PÅ DENNA MÅNADEN SÅ SKA JAG FÄRGA UNDERHÅRET, OCH TA HÅL I LÄPPEN :D  fan, ja är ganska mörkbrunhårig i skallen nu, tänk om inte det rosa i underhåret syns ngt sen då ?! :o hmm, jag har inte råd att göra hur många gånger som helst ;/ men wtf, det löser sig.


har nog inte så mkt mer att berätta just nu .

check out my bdb too :) www.huwltan.bilddagboken.se kommentera också, ffs! lots of love, <3 byebye bitches

/A 

Presentation

Omröstning

Läser du min blogg regelbundet ?
 Ja, varje dag.
 1-3 ggr i veckan.
 1-3 ggr i månaden.
 Nej, nästan aldrig.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3
4
5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards