Alla inlägg under maj 2008

Av alexandra - 13 maj 2008 22:16

'cause i don't care what they say! i'm in love with you. they tried to pull me away, but they don't know the truth


jag är förkyld som ett jävla as ! menmen, har vare på praktiken idag :):) myys. sen efter det så for jag in till stan en runda. var å köpte en present till mami, eftersom hon fyllt år. x) lite sent, men bättre sent än aldrig ! haha. det vart ett kort med en kossa på x) och ett frågespel, i fickformat, som vi ska ha med oss på tåget i juni :) haha, sen så ska ju jag och syster köpa dot till mami i morsdagspresent också, så det blir mkt kortspel ;) menmen, alltid trevligt :D


imorron ska jag jobba :) blir mys. sen kanske man drar till birsta med syster efter det :) får se hur mkt jag orkar. kan knappt prata. menmen, det löser sig. måste nog lämna in min telefon igen :/

nu har jag pratat med syster, och vi ska ta birsta på torsdag ist :) när jag slutar tidigt. x)

aja, men nu ska jag nog försöka sova. ta en halsablett och lägga mig i sängen :)

jag älskar dig, tomas aldrin

love <3

Av alexandra - 12 maj 2008 20:13

you took my heart away, when my whole world was great.


jag har försökt, med hela mitt hjärta, att glömma allt som varit och gå vidare. men sen en dag, för inte så länge sen, var det ngn som sa att han älskar mig. då tändes ett ljus i min själ. mitt hopp började stiga. jag trodde mitt liv var påväg uppåt igen. senare, när han sa att han ville ha mig, blev jag så lycklig att jag ville skrika rakt ut. jag mådde så jävla bra för en gångs skull,

mitt självförtroende vart på topp! jag kände med hela min kropp att det var det som var meningen med mitt liv. att hitta den person, som spred så mkt glädje, så mkt kärlek och så mkt hopp. det var min mening med livet.

du säger att jag inte ska dö, men varför ska jag fortsätta leva om min mening med livet inte finns kvar längre ?

omg, jag trodde verkligen på dig. jag trodde på varje ord du sa. du ljög för mig! kan du vara snäll och förklara för mig, hur ska jag ngnsin kunna glömma det ?

du anklagar mig för att ljuga hela jävla tiden. du säger att jag inte älskar dig. problemet med det hela är att det är DU som ljuger för mig. det är DU som inte älskar mig.


jag har verkligen försökt glömma. det känns som om jag måste bort. :|


jag funderar på att stanna i k-krona hela sommaren. inte komma hem förrän skolan börjar igen. men jag vet inte riktigt än. vet inte hur jag ska göra :/

 nu har jag suttit här i två timmar och inte kommit på nå att skriva.

aja, pallar inte tänka på det mer

love <3

Av alexandra - 11 maj 2008 22:23

She walks to school with the lunch she packed

Nobody knows what she's holdin' back

Wearin' the same dress she wore yesterday

She hides the bruises with linen and lace, oh


The teacher wonders but she doesn't ask

It's hard to see the pain behind the mask

Bearing the burden of a secret storm

Sometimes she wishes she was never born


Through the wind and the rain

She stands hard as a stone

In a world that she can't rise above

But her dreams give her wings

And she flies to a place where she's loved

Concrete angel


Somebody cries in the middle of the night

The neighbors hear, but they turn out the lights

A fragile soul, caught in the hands of fate

When morning comes it'll be too late


Through the wind and the rain

She stands hard as a stone

In a world that she can't rise above

But her dreams give her wings

And she flies to a place where she's loved

Concrete angel


A statue stands in a shaded place

An angel girl with an upturned face

A name is written on a polished rock

A broken heart that the world forgot


Through the wind and the rain

She stands hard as a stone

In a world that she can't rise above

But her dreams give her wings

And she flies to a place where she's loved

Concrete angel


klart bästa låten just nu. så jävla sorglig :( . handlar om en liten flicka som blir misshandlad hemma och inge gör ngt åt saken. jättehemsk :/

om ni vill höra låten så finns den på min lunar, huwltan . kolla galleri, och mappen, " film och musik "  :D you're gonna love it ! har flera låtar med henne :) dom är också bra :D

menmen, idag kom syster till mig :) <3 vi for ner på ica och köpte lite dricka å glass och grejjer. sen for vi hem, myste lite framför tvn, sen for vi ner till ica igen, ( :p ) och köpte hundmat :) sen for vi hem och åt mat x) sen tittade vi på oth, säsongsavslutning :/  längtar tills det börjar igen :)

men nu i maj så börjar ju tydligen " Gossip Girl " igen :D gud, det var fan ett bra program. shiet, här sitter jag vid datorn och snackar tvprogram, x) ^^ låter inte bra det xD menmen, vad fan ska man göra då ? finns inte så mkt att berätta.

kan säga att jag hatar killar och tkr att dom borde utrotas :@ nej, jag skojjar bara, men tänk efter, vad är dom egentligen att ha ? allt dom gör är att såra. menmen, pallar inte bry mig nå mer just nu. har en massa annat att tänka på och tur är väl det ?


jag älskar dig, av hela mitt hjärta, men varför ska jag bry mig om inte du gör det ?

jag litade på dig, jag litade på allt du sa, men vartenda ord var lögn. jag pallar inte älska dig når mer.


love <3

Av alexandra - 11 maj 2008 14:25

ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år. javisst ska hon leva, javisst ska hon leva, javisst ska hon leva uti hundrade år. 


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN RONJA!  17 ÅR IDAG :D :D :D


igår gjorde jag inte så mkt. var bara hemma typ . efter filmen alltså. ingen ville vara med mig som vanligt :/ men det gör inge, tror jag börjar bli lite smått sjuk ändå satt. imorse, typ 12, så ringde systeryster och väckte mig, å du kunde jag inte andas och knappt prata. :( har varken tid eller lust att vara sjuk nu. måste göra klart allt i skolan, måste vara på praktiken. måste fixa sommarjobb. GAAH!

menmen, syster är påväg ut till mig nu :) vi ska ta å fara ner på ica och köpa dricka och grejjer :) hoppas hon har dot med sig ;p haha^^


annars blire nog inte så mkt att göra idag. plugga lite tror jag. mår inte alls bra :/ menmen whatever.


why should i bother ? you aren't !

du vill att jag ska förlåta dig, men hur enkelt är det, när du bara leker med mina känslor hela tiden ? du tror du är ngt, men du är bara en liten människa på vår jord ! du tror jag kommer vänta hela livet på dig, men glöm det. no way. aldrig. 

jag vet inte hur många chanser jag ger dig, men jag får bara skit tillbaka. " man lär av sina misstag " tror jag börjar fatta vad det uttrycket betyder nu.

menmen. whatever. när du väl bestämt dig kan det vara försent, och då får du skylla dig själv. bye


jag orkar seriöst inte bry mig längre. snart. om ett tag. GAAH! det är så svårt. jag vet inte vad jag gör för fel och jag vet inte hur jag ska göra för att allt ska bli bra. är jag värdelös ? eller är du en player ? jag tror på det sistnämnda!


love <3 

Av alexandra - 10 maj 2008 14:14

without you i wouldn't survive


igår, gjorde jag inte så mkt. städade rummet som en tok. sen kom tomas, och han sov hos mig :) <3 vi kollade på film, for in till max och bara satt å snacka !

idag, var jag till bommen, och tittade på filmen om nathalie. ganska mkt folk var det där, men mindre än jag trodde det skulle vara. jag kände inte nathalie, men gud, vad ont i magen jag fick. första tårarna kom när hennes föräldrar pratade första gången på filmen. det var det jobbigaste. menmen, så äre.

vettefan vad jag ska hitta på idag. syster drar ju till timrå, så jag blir helt ensam. :/ ngn som vill hitta på nå ?


men jag ska dra å göra nå annat nu, men vi hörs

love <3

Av alexandra - 9 maj 2008 14:44

through the wind and the rain, she stands hard as a stone, in a world that she can't rise above.


igår var jag på skolan ;/ dryyyygt! sen efter det så hämtade syster mig i stan, så åkte vi lastbil ;D hihi, trevlans. haha, även att hon somnade x) mongosis!

idag när jag vaknade så hade jag skitont i halsen :/ och snorig i näsan också :/  pallar verkligen inte att bli sjuk nu, det har jag fan inte ens tid med. :s menmen, får väl serå.

idag, ska jag vara med älsk :) han ska sova hos mig <3 jag är ju ensam hemma hela helgen ;p STORFERRE HOS MIG :D ! eller så inte! fan, för det första så ryker mina pengar, och för det andra så har jag inte tid. måste fan plugga :/ har ju nationella engelska till veckan ;/ men jag blir glad när jag får det gjort :) och igår fick jag veta att jag fick VG på läsförståelsen i svenska nationella :D men jag har inte fått veta hure gick på uppsatsen än :/ men det kommer väl snart det med hoppas jag :)

idag, på lunchen så hittade jag, malle och ronja en telefon :p men vi fick tag i ägaren å for till stan å lämnade tillbaka den ;) DAGENS GODA GÄRNING :D haha^^

sen när vi skulle hem från skolan, så träffade vi min " bästis " xD lika trevlig som alltid x) OR NOT! haha^^ 

träffade älsklingsmalin idag med :) <3

imorron blire nog att dra till bommen å se filmen om nathalie . :(  jag kände henne inte, men man kan ju ändå visa att man bryr sig.


men nu ska jag nog dra å städa lite. det ser ut som om en orkan har vare i mitt rum xD mååååååste stääääääda ! menmen,


love <3

Av alexandra - 7 maj 2008 20:55

snälla, ge mig trygghet och säg att du älskar mig


jag sitter här i min ensamhet, och bara...tänker. ni undrar säkert vad jag tänker på, men jag vet inte ens själv. jag tänker på, varför jag ger dig nya chanser hela tiden, du sumpar dom ju bara. jag tänker på, varför du inte bara kan ta dig i kragen och säga som det är. men jag tänker också på att idag är det 5 månader sedan vi begravde vår älskade ängel, kickan. kan ni tänka er att det redan har gått F-E-M månader. M-Å-N-A-D-E-R! det är förjävligt alltså.  

det finns seriöst ingen som förstår. inte en enda människa på denna jord. jag vet inte ens om jag skulle förstått om det var ngn annan som hade dessa bekymmer. det är så svårt, liksom. ingenting går rätt. allt går åt fel håll. ett tag gick det uppåt, men det vände lika fort igen. åhh, jag blir så less. så mkt jag har å göra, men ändå gör jag inget. jag måste plugga. jag måste klara skolan. jag måste träna. jag vet vad ni tänker nu, " det är väl inge mkt, sätt igång bara " . men det är jävligt mkt, ska jag tala om för er. skolan, tillexempel. jag går på iv, tre ämnen att läsa upp, har haft nationella i ett ämne, svenska. men jag har engelska och matte kvar också. matte suger jag stenhårt på. det är precis som om allt går in i ena örat och ut i det andra. det fastnar liksom inte. engelskan, det funkar väl, men jag gör ju aldrig klart hörövningarna! OMFG HULTAN, sätt igång för helvete. guuud! jag måste börja plugga imorron, nu orkar jag inte! eller, jag gör nog lite matte sen kanske. fan ! jag har ju berättelsen i svenskan kvar också, båda två ! GAAAH! jag pallar inte skiten mer. shiet. men skolan och träna, det är inte allt ! jag måste ta itu med allt som har med tomas att göra också! wtf, jag kommer vara gråhårig innan jag fyllt 25 för helvete. ngn som har nå tips ? hör gärna av er.

men asså, seriöst, jag ger upp snart! pallar inge mer. jag bara lägger ner skiten, och försvinner. jag älskar dig som en tok. men du bara velar fram och tillbaka, och tror att jag går med på vadsomhelst. du var seriöst mitt allt, och jag hoppades verkligen att det skulle bli så igen. men jag börjar tro att alla chanser vi hade, är bortblåsta! jag vill inte tänka så, jag vill kunna se en ljus framtid, en framtid med dig! om jag tittar efter riktigt noga, så ser jag faktiskt en ljus prick där borta! är det du ? snälla, snälla, säg att det är du! jag älskar dig, men jag pallar inte skriva mer.

love <3

Av alexandra - 6 maj 2008 22:46

for your eyes only


HULTAN GOES PINK UNDERHÅR ;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D

äntliiiiiiiiigen :D fyfan vad jag har längtat . idag satt man två timmar hos frissan ;D fan vad nöjd jag är nu alltså. nu äre bara hålet i läppen som fattas x) men det kommer snart det med ;p wiie !


jag ville vara med älsk idag, men det fick jag inte :/ men jag ska ju vara med han imorron. wiie. i miss you like crazy <3


issa, min gospropp. hur äre med dig egentligen ? jag fick ju aldrig krama dig hej då förut. :/ förlåt mig, jag var tvungen att springa till bussen, det var knappt så jag hann med den, förlåt, men jag var tvungen att fara tillbaka till jobbet. omg, jag saknar dig redan. jag hoppas du är bra till helgen, så du kan komma till mig :) heeeela lägenheten för oss själva. <3 jag älskar dig gumman, mest av allt. tvivla aldrig på det. inte hur mkt vi än bråkar, okej ? jag älskar dig, och du är min bästa vän. föralltid ? <3


imorron äre praktik ;) wiie ! och jag fick veta idag att min sista dag är den 28/5 :'( jag vill verkligen inte sluta där. omg, det är bara lite drygt 20 dagar kvar. NEEEJ! jag vill inte. och så är jag kanske inte där, mån-tis nästa vecka, tror vi har prov i skolan då :/ NEEEEEEEEJ !

aja, ska sova nu tror jag. c ya <3

love <3

Presentation

Omröstning

Läser du min blogg regelbundet ?
 Ja, varje dag.
 1-3 ggr i veckan.
 1-3 ggr i månaden.
 Nej, nästan aldrig.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6 7
8
9 10 11
12 13 14
15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards